Αντιχριστιανική κυβέρνηση επιδοτεί τη βλασφημία

Η αθλιότητα «Αδέσποτα Κορμιά», που προσβάλλει τη θρησκευτική πίστη των Ελλήνων και εμφανίζει στη διαφημιστική αφίσα της μια γυμνή γυναικεία μορφή, που είναι έγκυος και βρίσκεται πάνω στον Σταυρό, έχει επιδοτηθεί από το κράτος!

Οπως αναφέρεται σε απόφαση του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης (με αριθμό 46807 της 30ής Οκτωβρίου 2023), «το ποσό της επιχορήγησης ανέρχεται στο 40% του προϋπολογισμού επιλέξιμων δαπανών, ήτοι στο ποσό των ογδόντα πέντε χιλιάδων τριάντα οκτώ ευρώ ( 85.038,00 €)». Αρχικά το ντοκιμαντέρ είχε προϋπολογιστεί να λάβει ενίσχυση περίπου 57.000 ευρώ, αλλά στην πορεία τα έξοδά του… φούσκωσαν και η κυβέρνηση Μητσοτάκη αύξησε την επιχορήγησή της στο ντοκιμαντέρ.

Δηλαδή, οι φορολογούμενοι πολίτες, χριστιανοί ορθόδοξοι στην πλειονότητά τους, φορολογήθηκαν για να καλύψουν σχεδόν τα μισά έξοδα των γυρισμάτων του εκτρώματος! Το κράτος τούς πήρε το υστέρημά τους για να καλοπληρώσει τη σκηνοθέτιδα που χλευάζει τη θρησκευτική πίστη μας. Μάλιστα, η στάση της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, όταν εκδηλώθηκαν οι δικαιολογημένες αντιδράσεις και της Εκκλησίας αλλά και του κοινού, ήταν εχθρική προς τους πιστούς! Αρνήθηκαν ακόμα και να αφαιρέσουν τη βλάσφημη αφίσα από τους χώρους όπου είχε αναρτηθεί.

Υποτίθεται ότι η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως η ελευθερία έκφρασης, η άσκηση της θρησκευτικής λατρείας, ο σεξουαλικός προσανατολισμός και η μέριμνα για τις μειονότητες, τα άτομα με αναπηρία και τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες αποτελούν κυβερνητική προτεραιότητα. Ομως ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το υπουργικό συμβούλιό του έχουν ενδιαφέρον μόνο για τους ΛΟΑΤΚΙ. Μόνο γι’ αυτήν την κοινωνική ομάδα έχουν φροντίσει να ικανοποιηθούν τα αιτήματά της.

Η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για τους πιστούς που δεν θέλουν να βλέπουν τα όσια και τα ιερά τους να γίνονται αντικείμενο χλεύης και να δέχονται επιθέσεις μίσους.

Τελικά, δεν είναι τυχαίο που η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κατήργησε τον νόμο που δίωκε τη βλασφημία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποσχέθηκε την επαναφορά του, αλλά τελικά δεν το έπραξε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα