Στις 13.03 με την «κυριακάτικη δημοκρατία»: «Πώς η Γερμανία κατέστρεψε τον Ελληνισμό της Τουρκίας;» & η επιστολή του Α. Μαυροκορδάτου

Στις 13.03 η «κυριακάτικη δημοκρατία» παρουσιάζει: «Πώς η Γερμανία κατέστρεψε τον Ελληνισμό της Τουρκίας;», του Μιχαήλ Ροδά.

Μια αποκαλυπτική καταγραφή γεγονότων από το 1867-1916 για τον σκοτεινό ρόλο της Γερμανίας στην ενίσχυση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, με σκοπό τον αφανισμό των Ελλήνων • «Πώς η Γερμανία κατέστρεψε τον Ελληνισμό της Τουρκίας;» • Του Μιχαήλ Ρόδα

Ένα αποκαλυπτικό βιβλίο για το πώς φτάσαμε στους διωγμούς του ελληνικού πληθυσμού  (στην Μικρά Ασία & Θράκη) από τους Τούρκους με την συνδρομή των Γερμανών • Για πρώτη φορά με την «δημοκρατία»!

Μαζί, η επιστολή-ντοκουμέντο του Αλέξανδρου Μαυροκορδάτου στην Καγκελαρία, για το κοινό συμφέρον Ελλάδος και Ευρώπης έναντι των Οθωμανών. Και γιατί η κατάρρευση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας ήτο αναπόφευκτη.

Δείτε ΕΔΩ την προσφορά της «δημοκρατίας» Σαββάτου

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα