Λάρισα: Ο νταής σύζυγος είχε επιχειρήσει να πετάξει τη 43χρονη από το μπαλκόνι!

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε η άτυχη μητέρα κατά τη διάρκεια του άγριου ξυλοδαρμού της από τον 53χρονο πατέρα των δύο παιδιών τους

Σφίξιμο στο στομάχι προκαλούν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως για την κόλαση που έζησε η 43χρονη αστυνομικός από τη Λάρισα στα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της, ο οποίος τη σακάτεψε στο ξύλο επειδή του ζήτησε να χωρίσουν.

  • Από τη Μαρία Μεϊμάρη

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψαν οι δικηγόροι της άτυχης μητέρας δύο παιδιών, ο 53χρονος ιδιοκτήτης ταβέρνας επιχείρησε να σύρει από τα μαλλιά την εντολέα τους και να την πετάξει από το μπαλκόνι! Απαντώντας στους ισχυρισμούς της υπεράσπισης του δράστη περί ερωτικών μηνυμάτων που βρέθηκαν στο κινητό τηλέφωνο της 43χρονης αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ., τα οποία πυροδότησαν την οργή του προφυλακισμένου -πλέον- επιχειρηματία, ο εκ των δικηγόρων του θύματος Διαμαντής Μπασαράς χαρακτήρισε ψευδείς τις εν λόγω πληροφορίες που διακινούνται τα τελευταία 24ωρα.

«Υπάρχουν κακουργηματικές πράξεις, οι οποίες δεν έχουν διερευνηθεί και θα διερευνηθούν στο πλαίσιο της διαδικασίας. Υφίσταται και μια δεύτερη ταλαιπωρία για το θύμα, με ψέματα που διακινούνται τις τελευταίες ώρες σε ανακοινώσεις και δελτία Τύπου, στα οποία θα απαντήσει αρμοδίως. Εμπλέκονται ανώτατοι αξιωματικοί, προϊστάμενοι Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, χωρίς να υπάρχει κανένα στοιχείο και χωρίς να υπάρχει ούτε ψήγμα αλήθειας.

Οσα λένε για τα μηνύματα είναι αποκυήματα της φαντασίας τους» τόνισε ο κ. Μπασαράς, αφήνοντας σαφείς αιχμές για το δελτίο Τύπου που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του συνηγόρου υπεράσπισης του 53χρονου, Αλέξη Κούγια. Σε αυτό τονιζόταν ότι το θύμα της βάναυσης επίθεσης, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται με ρήξη σπλήνας και νεφρού, αντήλλασσε ερωτικά μηνύματα με συνάδελφό της, πιθανότατα ανώτερο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ., κάτι που ανακάλυψε ο 53χρονος ιδιοκτήτης ταβέρνας και, θολωμένος από τη ζήλια, όρμησε πάνω της και άρχισε να τη χτυπά ανελέητα.

Σε συνέχεια των δηλώσεών του ο εκ των δύο συνηγόρων της 43χρονης αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. αποκάλυψε ότι ο κατηγορούμενος «εν μέσω κακοποίησης και ξυλοδαρμού, προσπάθησε να τη σύρει από τα μαλλιά και να την πετάξει από το μπαλκόνι»! Αναφερόμενος, τέλος, στην κατάσταση της εντολέως του μετά την επίθεση, επεσήμανε ότι το πρόσωπο της 43χρονης έχει παραμορφωθεί από τα χτυπήματα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εχει ρήξη πλευρού, το πρόσωπό της είναι παραμορφωμένο».

Τη δική του απάντηση στα όσα καταλόγισε η πλευρά της υπεράσπισης στις δικαστικές Αρχές σχετικά με την απόρριψη του αιτήματός της να δοθεί αναβολή στην απολογία του 53χρονου έδωσε ο ιατροδικαστής Χρήστος Κραββαρίτης, ο οποίος ξεκαθάρισε πως «η Εισαγγελία γνώριζε ότι η έκθεσή μου δεν θα ήταν έτοιμη την ημέρα της απολογίας του κατηγορουμένου».

Να σημειωθεί ότι στο δελτίο Τύπου του Αλέξη Κούγια που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις αναφερόταν ότι στη δικογραφία δεν περιλαμβάνεται ιατροδικαστική έκθεση του κ. Κραββαρίτη και «επομένως δεν έχει διαπιστωθεί ποιες είναι οι σωματικές βλάβες της παθούσης», όπως τονιζόταν. Σύμφωνα με μαρτυρίες συγγενών, αλλά και της ίδιας της αστυνομικού, η οποία νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λάρισας με σοβαρά τραύματα στους νεφρούς, στη σπλήνα και στα πλευρά, ο 53χρονος τη χτυπούσε επί δύο ώρες, παραμορφώνοντάς της το πρόσωπο και προκαλώντας ζημιά στα ζωτικά όργανά της!

«Δύο ώρες τη χτυπούσε, ήταν γεμάτο αίματα το σπίτι. Σώθηκε γιατί η Αμεση Δράση ήρθε και τον έπιασε επ’ αυτοφώρω να τη σέρνει από τα μαλλιά και να προσπαθεί να τη βγάλει έξω από την μπαλκονόπορτα.» είχε δηλώσει μετά την επίθεση ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα