Άνγκελα Μέρκελ ανεπιθύμητη!

Στις 28 Οκτωβρίου, την ημέρα που η πατρίδα μας γιορτάζει το μεγάλο «ΟΧΙ», που είπε ο κυβερνήτης Ιωάννης Μεταξάς στους Ιταλούς για λογαριασμό του ελληνικού λαού, έρχεται στην Ελλάδα η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ.

Η επιλογή της συγκεκριμένης ημερομηνίας για την αποχαιρετιστήρια επίσκεψη αυτής της εφιαλτικής φιγούρας της ευρωπαϊκής και παγκόσμιας πολιτικής σκηνής στην πατρίδα μας σίγουρα έχει και συμβολικό χαρακτήρα. Πριν από κάθε επίσκεψη, συνάντηση και σύσκεψη σε ανώτατο επίπεδο, οι ομάδες των υπηρεσιακών παραγόντων που περιστοιχίζουν τους ηγέτες κάθε χώρας εξετάζουν τις κατάλληλες ημερομηνίες και τα τυχόν κωλύματα που μπορεί να ανακύψουν λόγω διαφόρων περιστάσεων (εθνικές επέτειοι, θρησκευτικές εορτές, προαναγγελθείσες απεργίες και κινητοποιήσεις, εκλογές κ.λπ.).

Αποκλείεται να πέρασε… απαρατήρητο από τη γερμανική διπλωματία ότι η 28η Οκτωβρίου είναι μια ημερομηνία που σηματοδοτεί την αρχή του τέλους του εγχειρήματος των γενοκτόνων τυράννων του Αξονα να αποκτήσουν παγκόσμια κυριαρχία – και αυτή η αρχή του τέλους έγινε στην Ελλάδα.

Οι Γερμανοί, οι Ιταλοί, οι Βούλγαροι αλλά και οι Αλβανοί τσάμηδες, που είχαν διαμοιράσει τα ιμάτια της Ελλάδας, καθώς και οι ιδεολογικοί επίγονοί τους αισθάνονται ακόμα νωπές κι αγιάτρευτες τις πληγές που άνοιξαν οι ελληνικές λόγχες στο πολεμικό γόητρό τους και έχουν ακόμα πολλά απωθημένα εναντίον μας επειδή ακυρώσαμε τις μεγαλοϊδεατικές ονειρώξεις τους.

Η Άνγκελα Μέρκελ έρχεται εδώ για να επιθεωρήσει αυτά που κατάφερε η ίδια εκεί όπου απέτυχαν ο Μουσολίνι και ο Χίτλερ.

Η προϊσταμένη του ανθέλληνα Βόλφγκανγκ Σόιμπλε όντως είχε μεγάλες επιτυχίες στον αγώνα της κατά των Ελλήνων. Μπόρεσε να γονατίσει οικονομικά τον λαό μας, να τον φτωχοποιήσει, να οδηγήσει περίπου 1.000.000 συμπατριώτες μας στην ξενιτιά για το μεροκάματο, να γεμίσει τα νεκροταφεία με αυτόχειρες που έκοψαν το νήμα της ζωής τους λόγω της απελπισίας και των οικονομικών αδιεξόδων, να μειώσει το προσδόκιμο ζωής σε όλους όσοι απέμειναν στην Ελλάδα, να οδηγήσει το κράτος μας στην υποθήκευση υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων, να ταπεινώσει τους Ελληνες επιβάλλοντας ένα ασφυκτικό καθεστώς απόλυτης ξενοκρατίας και να εξευτελίσει τον πολιτικό βίο της χώρας, αφού η Βουλή γέμισε με πειθήνια όργανά της, που ψήφιζαν -χωρίς καν να τα διαβάσουν- τα Μνημόνια.

Δεν χρειαζόμαστε την επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου και δεν θα μας προσφέρει τίποτε άλλο παρά μια πικρή υπενθύμιση όσων ζήσαμε εξαιτίας της τα τελευταία χρόνια. Το γεγονός ότι είπε πως η δυσκολότερη στιγμή της σταδιοδρομίας της ως επικεφαλής της γερμανικής κυβέρνησης ήταν «όταν ζήτησα τόσο πολλά από τους πολίτες στην Ελλάδα» δεν μας λέει κάτι, δεν εξωραΐζει την εικόνα της.

Καλύτερα να μην έλθει. Είναι ανεπιθύμητη η Ανγκελα Μέρκελ!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα