Εγκληματικές οργανώσεις με ανθρωπιστικό μανδύα

Η ΜΚΟ Human Rights 360 παραλίγο να προκαλέσει θερμό επεισόδιο ή ακόμα και πόλεμο με την Τουρκία. Εγινε γνωστή στο πανελλήνιο όταν κατήγγειλε περιστατικό στο οποίο βρέθηκαν 38 «πρόσφυγες» στον Εβρο, αβοήθητοι από το ελληνικό κράτος, το οποίο όφειλε να τους παρέχει αρωγή. Λόγω της καταγγελλόμενης αδιαφορίας του ελληνικού κράτους «πέθανε κι ένα μωράκι, η Μαρία», το σώμα του οποίου η μητέρα του «προσπαθούσε να διατηρήσει ρίχνοντάς του νερό»!

Όλα αυτά αποδείχθηκαν τερατώδη ψέματα. Οι «πρόσφυγες» δεν βρίσκονταν σε ελληνικό έδαφος, δεν πέθανε κάποιο μωρό. Η «μωρομάνα» πιθανότατα ήταν στέλεχος των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας. Τώρα ο φάκελος της ΜΚΟ Human Rights 360 βρίσκεται στο γραφείο του εισαγγελέα. Αποστολή του δικαστικού λειτουργού είναι να ελέγξει αν αυτή η ΜΚΟ αποτελεί εγκληματική οργάνωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ιδρυτής και διευθυντής αυτής της οργάνωσης Επαμεινώνδας Φαρμάκης μέχρι τον Οκτώβριο του 2017 ήταν γενικός διευθυντής του Σωματείου «SOLIDARITYNOW», του γνωστού διεθνούς κερδοσκόπου Τζορτζ Σόρος.

Αυτό που συμβαίνει με την έρευνα για τη ΜΚΟ Human Rights 360 είναι αναμφίβολα θετικό, αλλά αποτελεί μια σταγόνα στον ωκεανό προβλημάτων που δημιουργεί η ανεξέλεγκτη δράση αυτού του είδους των οργανώσεων στην πατρίδα μας. Η κυβέρνηση εδώ και χρόνια υπόσχεται ότι θα πραγματοποιήσει εξονυχιστικό έλεγχο στις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, με πρώτες απ’ όλες εκείνες που δραστηριοποιούνται στη μεταφορά λαθρομεταναστών από τα τουρκικά παράλια στην Ελλάδα. Δεν το έχει πράξει. Περιορίζεται στα λόγια και οι Ελληνες πληρώνουν τα σπασμένα του ισλαμικού εποικισμού με την υποβάθμιση των ζωών τους, την πολιτισμική αλλοίωση και τη μετατροπή των πόλεων σε τριτοκοσμικές φαβέλες.

Οι επαγγελματίες «ανθρωπιστές» εδώ και χρόνια λειτουργούν σαν τοπάρχες της συνορογραμμής και οποιοσδήποτε διαφωνεί με τη δράση τους και τον εποικισμό της Ελλάδας από αλλογενείς πληθυσμούς αποκαλείται «φασίστας».

Οι πρόσφατες εξελίξεις, όμως, αποδεικνύουν ότι αν κάποιοι χρήζουν νομίμων συνακροάσεων αυτοί είναι οι «ανθρωπιστές» μεταφορείς λαθρομεταναστών. Ολο και κάτι ενδιαφέρον θα ακούσουν οι Αρχές από τις συνδιαλέξεις στελεχών συγκεκριμένων ΜΚΟ με τους Τούρκους δουλεμπόρους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα