Τρία νέα δεξαμενόπλοια για την Aegean Shipping

H συμφωνία υπεγράφη μέσω ψηφιακής τελετής με την COSCO Heavy Industry Co. Ltd.

Συμφωνία με την COSCO για την κατασκευή τριών νέων δεξαμενόπλοιων υπέγραψε η Aegean Shipping. Οπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η συμφωνία υπεγράφη μέσω ψηφιακής τελετής με την COSCO Heavy Industry (Yangzhou) Co. Ltd. για την κατασκευή δύο συν ένα δεξαμενόπλοιων AFRAMAX. Τα νέα πλοία θα είναι το 9ο και το 10ο κατά σειρά με τον όμιλο COSCO τα τελευταία 4 χρόνια.

Σήμερα, ολόκληρος ο στόλος της Aegean Shipping αποτελείται από νεόκτιστα πλοία. Ολα τα πλοία της Aegean Shipping και ειδικά οι νέες αγορές είναι κατασκευασμένα και πιστοποιημένα ώστε να πληρούν τις υψηλότερες φιλικές προς το περιβάλλον προδιαγραφές, ενισχύοντας τη δέσμευση της εταιρίας για την προστασία του περιβάλλοντος.

Το νέο συμβόλαιο ενισχύει τις ήδη ισχυρές επιχειρηματικές σχέσεις με τον όμιλο COSCO και η Aegean Shipping προσβλέπει στη συνέχιση αυτής της εποικοδομητικής συνεργασίας στο μέλλον.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα