Στα ράφια το βιβλίο – εξομολόγηση των Ομπάμα, Σπρίνγκστιν

Με την πολύτιμη συνεισφορά του δημοφιλούς Ελληνα καλλιτέχνη Νίκου Πορτοκάλογλου, ο οποίος ανέλαβε την απόδοση των στίχων του Μπρους Σπρίνγκστιν στα ελληνικά, κυκλοφορεί στις 6 Δεκεμβρίου το πολυαναμενόμενο βιβλίο «RENEGADEDS – Ασυμβίβαστοι Γεννημένοι στην Αμερική» των Μπρους Σπρίνγκστιν και Μπαράκ Ομπάμα.

Μετά τη θριαμβευτική υποδοχή των απομνημονευμάτων του Μπαράκ Ομπάμα τόσο από το διεθνές όσο και από το ελληνικό κοινό, ο δημοφιλής πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ επιστρέφει με το νέο του βιβλίο, το οποίο συνέγραψε με τον θρύλο της ροκ μουσικής.

Πρόκειται για μια πολυτελή, έγχρωμη, μεγάλη έκδοση (coffee table book), η οποία στις ΗΠΑ έγινε ανάρπαστη από τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας της.

Μέσα στις σελίδες του ο αναγνώστης θα διαβάσει μία συγκλονιστική εξομολόγηση δύο σημαντικών αλλά διαφορετικών προσωπικοτήτων και μια βαθιά ψυχαναλυτική λεκτική επικοινωνία ανάμεσα σε δύο φίλους που, με τον τρόπο του ο καθένας, έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους στην πρόσφατη ιστορία της χώρας τους. Πάνω και πέρα απ’ όλα όμως είναι δύο άνδρες, δύο Αμερικανοί πολίτες που κουβαλούν τα ψυχολογικά βάρη τού όχι και τόσο εύκολου παρελθόντος τους και ανησυχούν για το αβέβαιο μέλλον της πατρίδας τους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα