Πιστοί υπηρέτες των αλυτρωτικών Σκοπίων

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όχι μόνο δεν επαναδιαπραγματεύτηκε την κατάπτυστη και προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά την τηρεί κατά γράμμα και με έξοδα της πατρίδας μας. Μάλιστα, χθες το ΓΕΕΘΑ ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση που πρόσεφερε ο Ελληνικός Στρατός «επί των διαδικασιών Τυποποίησης ΝΑΤΟ» σε προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων των Σκοπίων. 

Φυσικά, στην ανακοίνωση το γειτονικό κρατίδιο με τα κλεμμένα όνομα, ιστορία και πολιτισμό αναφέρεται ως «Βόρειος Μακεδονία». Αναμφίβολα πρόκειται για μια στιγμή δυσάρεστη και σκοτεινή για την Ιστορία του Ελληνικού Στρατού. Οι Ενοπλες Δυνάμεις μας με μια ανακοίνωση γνωστοποιούν στους Ελληνες ότι εκπαίδευσαν «Βορειομακεδόνες», νομιμοποιώντας έτσι το ιστορικό… ριφιφί των Σκοπιανών. 

Και υπάρχει και η σημαντική οικονομική παράμετρος της υπόθεσης. Η Ελλάδα, η οποία αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια μεγάλο οικονομικό πρόβλημα και βλέπει τη νεολαία της να φεύγει στο εξωτερικό για να βρει μεροκάματο, πληρώνει την εναρμόνιση των Σκοπιανών με τα νατοϊκά πρότυπα.

Πληρώνουμε τον λογαριασμό για μια χώρα η οποία έχει εδαφικές βλέψεις σε βάρος της πατρίδας μας, αμφισβητεί την ελληνικότητα της Μακεδονίας και η κρατική μηχανή της εκπαιδεύει τον γειτονικό λαό στον ανθελληνισμό. Κι όλα αυτά για να εξυπηρετηθεί η υπερδύναμη, η οποία είναι ο πάτρωνας του κρατιδίου και βασικός τροφοδότης όποιας ισχύος της. 

Είναι θλιβερό και συνάμα εξοργιστικό η Ελλάδα, που ως κρατική οντότητα είναι πολλαπλασίως ισχυρότερη από το ανήμπορο κρατίδιο των Σκοπίων, να έχει ηττηθεί κατά κράτος όχι στρατιωτικά αλλά πολιτικά, κι εκείνοι που ευθύνονται για την ιστορική πανωλεθρία της Συμφωνίας των Πρεσπών να υποχρεώνουν και τον Στρατό να συμμετέχει στην ντροπή. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που το 2019 υποσχόταν ότι ποτέ δεν θα καλωσόριζε τον «Μακεδόνα» πρωθυπουργό, τελικά τον καλωσόρισε και υποχρεώνει τους Ελληνες να πληρώνουν την εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών, την οποία παραβιάζουν συστηματικά οι Σκοπιανοί!

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και η αλήθεια των πράξεων και των προθέσεων εκάστου έρχεται κάποτε στο φως. Αυτό συνέβη και με τον «μακεδονομάχο» Κυριάκο Μητσοτάκη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα