Ως πού θα φτάσει ο ενδοτισμός;

Οχι μόνο τους φτύνουν, αλλά τους χλευάζουν κι από πάνω, κι εκείνοι καμώνονται ότι ούτε καν… βρέχει και ευχαριστούν τους υβριστές και τους ασχημονούντες για τις πράξεις τους. Αυτό ισχύει για τις ανάρμοστες σχέσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη με την Τουρκία και το καθεστώς Ερντογάν.

Ο επίδοξος σουλτάνος, μιλώντας σε αξιωματικούς της χώρας του, εξέφρασε τη θλίψη του γιατί η Τουρκία δεν κατέλαβε ολόκληρη την Κύπρο το 1974, χαρακτήρισε «ειρηνευτική αποστολή» την εισβολή του «Αττίλα» και κατασυκοφάντησε τον Ελληνισμό λέγοντας ότι εκείνη την περίοδο πραγματοποιείτο «γενοκτονία» των Τουρκοκυπρίων στο νησί! Υπενθυμίζεται ότι ο Ερντογάν είπε τα εξής: «Στην ειρηνευτική επιχείρηση του 1974 μαρτύρησαν στρατιώτες μας. Παρ’ όλες τις πιέσεις, αν δεν υπήρχε η επέμβαση της Τουρκίας, δεν θα υπήρχε σήμερα ούτε η “Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου” ούτε οι Τουρκοκύπριοι. Στην πραγματικότητα, ίσως, αν είχαμε επικεντρωθεί στον Νότο -το λέω ως παιδί τού σήμερα-, δεν θα υπήρχε πια Νότος ή Βορράς και ολόκληρη η Κύπρος θα ήταν δική μας».

Αντί ο τύραννος Ερντογάν να λάβει από την Ελλάδα την πρέπουσα απάντηση για τις αθλιότητές του, η κυβέρνηση Μητσοτάκη, καλυπτόμενη πίσω από την αόριστη ταυτότητα των… διπλωματικών πηγών, έκανε λόγο για «στρέβλωση της ιστορικής αλήθειας και προσβολή στη μνήμη των θυμάτων». Αξίζει να αναφερθεί ότι αυτά τα μισόλογα δεν είχε καν την τόλμη το υπουργείο Εξωτερικών να τα δημοσιοποιήσει ως επίσημη ανακοίνωση!

Επιπλέον, για να συμπληρωθεί η εικόνα των τεμενάδων στην Τουρκία, η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα ανοίξει, έπειτα από 100 χρόνια, το Γενί Τζαμί στη Θεσσαλονίκη και το τέμενος του Σουλεϊμάν στη Ρόδο για να προσευχηθούν οι μουσουλμάνοι για το τέλος του Ραμαζανιού! Την ίδια στιγμή που η τουρκική βαρβαρότητα έχει μετατρέψει σε τζαμί την Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη και ο επικεφαλής του κράτους σχολιάζει με θλίψη το γεγονός πως το ’74 κατελήφθη μόνο η μισή Κύπρος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανοίγει τζαμιά έναν μήνα πριν από τον εορτασμό της Αναστάσεως του Κυρίου.

Ως πού θα φτάσει ο ενδοτισμός;

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα