4+1 ερωτήσεις για την λιποαναρρόφηση Vaser

Η απόκτηση ενός αντικειμενικά όμορφου σώματος, στις μέρες μας είναι εύκολη και ασφαλής. Η γυναίκα και ο άνδρας με πρόβλημα λίπους μπορεί μέσω μιας ελάχιστα επεμβατικής μεθόδου να δει το σώμα του σμιλευμένο, απαλλαγμένο από το ενοχλητικό λίπος και πιο κοντά στις τέλειες αναλογίες που πάντα ονειρευόταν, χωρίς χειρουργεία και νυστέρια. Και το όνομα αυτής της μεθόδου; VASER!

Τι ονομάζουμε VASER® Lipo;

Vaser 4D High Definition είναι η μέθοδος της ελάχιστα επεμβατικής λιποαναρρόφησης που βελτιώνει το περίγραμμα του σώματος, σμιλεύοντάς το αρμονικά. Ουσιαστική είναι μία τεχνική λιπογλυπτικής που χρησιμοποιεί τεχνολογία υπερήχων. Η δράση του μηχανήματος αφορά αποκλειστικά το λίπος, αφήνοντας ανεπηρέαστους τους γύρω ιστούς, ενώ η εφαρμογή της δεν απαιτεί την χρήση γενικής αναισθησίας, αλλά τοπικής!

Η μέθοδος δικαίως έχει συνδυαστεί με την γλυπτική ενός αγάλματος που παίρνει αρμονική μορφή από τον γλύπτη. Έτσι και στην περίπτωση του ανθρώπινου σώματος, το αποτέλεσμα είναι η ανάδειξη της αρχιτεκτονικής του σώματος όπως είναι διαμορφωμένη κάτω από την επιφάνεια του δέρματος.

Σε τι έγκειται η μοναδικότητά του Vaser® Lipo;

Mε την εφαρμογή του το οίδημα και οι εκχυμώσεις που κανονικά θα παρατηρούνταν στην κλασική λιποαναρρόφηση αποφεύγονται εντελώς. Κατά την εφαρμογή της τεχνικής ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες ώστε η επιθυμητή περιοχή να σφίξει. Έτσι οι περιοχές που άλλοτε χαλάρωναν μετά από τη διαδικασία της λιποαναρρόφησης, πλέον με την Vaser® Lipo παραμένουν σφριγηλές. Παράλληλα, εκμηδενίζονται και οποιεσδήποτε επιπλοκές της κλασικής παλιάς μεθόδου.

Γιατί παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η εμπειρία του χειρουργού;

O πλαστικός χειρουργός, οφείλει προεγχειρητικά να προετοιμάσει τον ασθενή και να μελετήσει την ανατομία του, για αισθητικά άριστα αποτελέσματα, με διάρκεια ετών. Ένας άψογα καταρτισμένος χειρουργός λοιπόν μπορεί να μελετήσει υπό καλλιτεχνική σκοπιά το σώμα και να το πλάσει μέσα από ένα χειρουργικό πρωτόκολλο, πλήρως εξατομικευμένο. Αυτό προϋποθέτει τεράστια εμπειρία για να επιτευχθεί!

Ποια είναι η διαδικασία με απλά λόγια;

Η τεχνολογία που βασίζεται στους υπερήχους, διασπά τον συνδετικό ιστό ανάμεσα στα λιποκύτταρα, με ατραυματικό τρόπο. Έτσι το λίπος μετατρέπεται σε ένα παχύρρευστο υγρό. Από αυτή την συνθήκη οι λιποαποθήκες επηρεάζονται, το λίπος αποβάλλεται και οι μετεγχειρητικοί μώλωπες ελαχιστοποιούνται.

Μετεγχειρητικά υπάρχει πόνος;

Αν η περιοχή ενασχόλησης είναι μία η αναισθησία είναι τοπική, ειδάλλως εφαρμόζεται και μέθη για μεγαλύτερη ασφάλεια. Μόλις περάσει η επήρεια της αναισθησίας, ο ασθενής μπορεί να χρειαστεί για το επόμενο 24ωρο ένα αναλγητικό τύπου ντεπόν. Κατόπιν επιστρέφει στις κανονικές του δραστηριότητες.

Δρ. Χρήστος Μεγαπάνος

Πλαστικός Χειρουργός

vaser

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα