Εθνικός συναγερμός για το δημογραφικό

Η αντιμετώπιση των προβλημάτων των μεμονωμένων προσώπων αλλά και των λαών έχει ως βασική προϋπόθεσή τους αυτοί να επιζούν. Αν χάσουν τον αγώνα της επιβίωσης δεν τίθεται θέμα να λύσουν οποιοδήποτε ζήτημα τους απασχολεί. Ο Ελληνισμός αυτήν την περίοδο της Ιστορίας του κινδυνεύει με αφανισμό.

Η δημογραφική γήρανση, η μετανάστευση των Ελλήνων στο εξωτερικό για να βρουν εργασία και να ζήσουν σε κράτος δικαίου, ο ραγδαίος εποικισμός της πατρίδας μας από αφροασιατικούς πληθυσμούς, κυρίως μουσουλμανικού θρησκεύματος, απειλούν το έθνος μας, αρχικά με τη διεθνή περιθωριοποίησή του και στη συνέχεια με εξαφάνιση.

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής σε ομιλία του στο συνέδριο Star Forum 2024, που διοργάνωσε ο STAR Κεντρικής Ελλάδος, με θέμα τη Δημογραφική Κρίση, είπε ότι αυτό το πρόβλημα, αν η πολιτική εξουσία δεν δράσει άμεσα, θα καταστεί υπαρξιακό. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι «ο Ελληνισμός πρέπει να επιβιώσει και να σταθεί όρθιος. Μία από τις μεγαλύτερες, προοπτικά ίσως η μεγαλύτερη, από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε είναι το δημογραφικό. Αν δεν δράσουμε τώρα, άμεσα, αποφασιστικά, θα καταστεί πρόβλημα υπαρξιακό. […] Πρέπει να δράσουμε τώρα και να δράσουμε σθεναρά! Οι απαντήσεις που ψάχνουμε είναι ορατές και περνούν από τη συνείδησή μας. Αρκεί να την ακούσουμε που σημαίνει εθνικό συναγερμό!»

Φυσικά, η επίλυση αυτού του δύσκολου προβλήματος δεν περνά από τη λαθρομετανάστευση – κάτι που δείχνουν να πιστεύουν και να προωθούν η ελίτ της ευρωγραφειοκρατίας και η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ο κ. Καραμανλής, για το θέμα, είπε τα αυτονόητα: «Είναι αδιανόητη η αθρόα και ανεξέλεγκτη παράνομη μετανάστευση ανθρώπων που δεν είναι διατεθειμένοι να σεβαστούν τους κανόνες, τη νομιμότητα, τις αντιλήψεις και τον αξιακό κώδικα του κράτους υποδοχής. Ειδικά μάλιστα για χώρες εκτεθειμένες σε απειλές και κινδύνους όπως η Ελλάδα, όταν πρόκειται για ανθρώπους που πολλές φορές δεν ξέρουμε ούτε καν από πού προέρχονται, ποιων ενεργούμενα μπορεί να είναι, εάν αποτελούν εθνικό κίνδυνο ή όχι».

Λύσεις για το υπαρξιακό πρόβλημα της χώρας υπάρχουν και είναι εφικτές. Αρκεί να επιδειχθεί, από τα κατάλληλα πρόσωπα, η δέουσα πολιτική βούληση. Πριν είναι πολύ αργά…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα