Η εμβολιαστική τυραννία που… αποσύρεται βουβά

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του απείλησαν, εκβίασαν και τιμώρησαν όσους Ελληνες δίσταζαν να κάνουν εμβόλια για τον κορονοϊό. Τα εμβόλια απεδείχθη ότι είχαν παρενέργειες και τώρα αποσύρονται. 

Οπως γνωστοποιήθηκε, χθες η AstraZeneca απέσυρε, άρον άρον, το εμβόλιό της για τον κορονοϊό. Λίγες ημέρες πριν είχε παραδεχθεί σε δικαστικά έγγραφα ότι το εμβόλιο είχε παρενέργειες. Η ακριβής διατύπωση ήταν ότι «μπορεί, σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις, να προκαλέσει TTS, δηλαδή θρόμβωση με σύνδρομο θρομβοκυτταροπενίας». Η επίσημη αιτιολογία της AstraZeneca για την απόσυρση των εμβολίων είναι ότι γίνεται για εμπορικούς λόγους. Ομως είναι δικαιολογημένοι και αναπόφευκτοι οι συνειρμοί που γίνονται από τους πολίτες. Η εταιρία παραδέχθηκε τις παρενέργειες και, πριν αλέκτορα φωνήσαι, επικαλέστηκε εμπορικούς λόγους και απέσυρε τα εμβόλιά της για τον κορονοϊό.

Γι’ αυτό οφείλουν εξηγήσεις και ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι υπουργοί του και οι επιστήμονες που λειτούργησαν σαν παπαγάλοι της εξουσίας και οι καλοπληρωμένες ντουντούκες της «ενημέρωσης» (δηλαδή της προπαγάνδας). Καθύβρισαν τους πολίτες που δίσταζαν να κάνουν εμβόλια που παρήχθησαν σε μηδενικό χρόνο. Τους εκβίασαν ψυχολογικά αλλά και χρησιμοποιώντας τον μπαμπούλα των απολύσεων, των ποινικών διώξεων, των προστίμων και της κοινωνικής απομόνωσης. Τους αποκάλεσαν τζαμπατζήδες, ψεκασμένους, καθυστερημένους, αναχρονιστές και ό,τι άλλο μπορούσε να σκαρφιστεί ο σαδιστικός νους τους. 

Η επίθεση εναντίον του λαού γι’ αυτό το ζήτημα είχε φτάσει στο σημείο να διώκεται ποινικά ακόμα και η δημόσια έκφραση φόβων για πιθανές παρενέργειες. Με το εφεύρημα της «διασποράς ψευδών ειδήσεων» είχε ποινικοποιηθεί ακόμα και η διατύπωση αντιρρήσεων και αμφιβολιών για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων.

Φυσικά, η ελληνική Δικαιοσύνη και σε αυτή την περίπτωση δεν προστάτευσε την κοινωνία από την αυθαιρεσία της εξουσίας αλλά την κυβέρνηση από τον δημόσιο έλεγχο. Γι’ αυτό και δεν ελπίζουν όσοι επλήγησαν από τις παρενέργειες των εμβολίων ότι μπορούν να δικαιωθούν αν αποπειραθούν να οδηγήσουν τις υποθέσεις τους στα δικαστήρια. 

Η εμβολιαστική τυραννία αποσύρεται βουβά, αλλά πάντοτε μπορεί η στάση της να τιμωρηθεί πολιτικά. Από εκεί ξεκινά ο μακρύς δρόμος για τη δικαίωση των θυμάτων των υποχρεωτικών εμβολιασμών.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα