ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 23/06/2022

➥ Στις 23 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί να ανοίξει ξανά η Βουλή μετά τις θερινές διακοπές, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτίσει η διάσκεψη των προέδρων. Τα νέα, όμως, είναι τα εξής: Η Βουλή δεν θα ανοίξει! Την ημέρα εκείνη, αν όλα εξελιχθούν ομαλά, ο φρούραρχος της Βουλής θα θυροκολλήσει το υπογεγραμμένο από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας διάταγμα διαλύσεώς της. Ο τόπος θα οδηγηθεί σε εκλογές στις 18 Σεπτεμβρίου.

➥ Υβρεις προς το πρόσωπο του Καμένου ότι είναι «δεξιός» εξαπέλυσε ο απίθανος Τσακαλώτος προχθές το βράδυ στην ΕΡΤ. Χθες το μεσημέρι το Αναντολού ωρυόταν ότι η Ψέριμος δεν μας ανήκει γιατί εγκαταστήσαμε επάνω στρατιωτική φρουρά. Μήπως ξέρει ο απίθανος Τσακαλώτος ποιος υπουργός ποιας κυβέρνησης μερίμνησε για την κυριαρχία στην Ψέριμο και άλλα νησιά για να βγάζει αφρούς σήμερα το Αναντολού; Σωστά μαντέψατε. Ο «δεξιός». Ναι, ολίγιστε αριστερέ. Ο «δεξιός».

➥ Πεζή, χωρίς την επίσημη στολή εργασίας με κοστούμι, γραβάτα και όλα τα σχετικά, ανέβαινε χθες ντάλα μεσημέρι την Ηρώδου Αττικού ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. Όπως είπε σε φίλο που τον συνάντησε, κατευθυνόταν προς τον οδοντογιατρό του. Ε, επίκαιρος! Με τόσα που ακούμε για κυβερνήσεις συνεργασίας, οι… γέφυρες είναι πάντοτε χρήσιμες!

Κ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα