Η Φιλαρμονική μας πάει Κολλέγιο!

Κάθε Χριστούγεννα το Κολλέγιο Αθηνών τιμά την παράδοση προσφοράς και εθελοντισμού στο κραταιό σχολείο του Ψυχικού και υποδέχεται μέσα στους καταπράσινους χώρους του πλήθος επισκεπτών.

Πράγματι, ένα από τα Χριστουγεννιάτικα bazaar που κάθε χρόνο σπάει ταμία, είναι αυτό του Κολλεγίου. Και πως αλλιώς αφού από το 1981 μέχρι και σήμερα, η μεγάλη Κολλεγιακή οικογένεια, εθελοντές όλοι, μαθητές, δάσκαλοι και καθηγητές, εθελοντές γονείς, γονείς αποφοίτων και απόφοιτοι κατασκευάζουν πρωτότυπες χειροποίητες δημιουργίες και ετοιμάζουν διασκεδαστικές δράσεις για αξέχαστες εμπειρίες.

Φέτος μάλιστα, το θεσμικό Κολλεγιακό bazaar «στόλισε» μουσικά και η Φιλαρμονική του Δήμου Κηφισιάς «Ανδρέας Κατεβαίνης». Το κέφι μαθητών, γονέων και επισκεπτών ανέβηκε στο κόκκινο καθώς οι δεξιοτέχνες της Φιλαρμονικής μας ερμήνευσαν με τον δικό τους  μοναδικό τρόπο Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από όλο τον κόσμο.

Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Γονέων – Parents Fund Drive Λένα Παπαγγελάκη-Μπεράχα και Λένα Κωσταρίδη – Μαχαίρα αντίστοιχα.

Τα ενθουσιώδη χειροκροτήματα όλων προς τη Φιλαρμονική μας, δέσμευσαν την Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας» Νίνα-Ασπασία Βλάχου να απαντήσει θετικά στην πρόταση της Προέδρου του Ταμείου Υποτροφιών του Κολλεγίου Αθηνών, Λένας Παπαγγελάκη-Μπεράχα, ώστε η πολυβραβευμένη διεθνώς Φιλαρμονική μας με μαέστρο τον κύριο Φίλιππο Χίου, να είναι παρούσα και στο επόμενο bazaar του Κολλεγίου Αθηνών.

Η Φιλαρμονική του Δήμου Κηφισιάς επί τω έργω υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Φίλιππου Χίου

Να σημειωθεί ότι όλα τα έσοδα από το διήμερο bazaar του Κολλεγίου θα διατεθούν όπως πάντα υπέρ του Ταμείο Υποτροφιών για μαθητές του σχολείου.

Στην γυάλινη χιονόμπαλα της προσφοράς πολλοί οι νεαροί επισκέπτες!

Ομάδα εθελοντών μαθητών, γονέων, καθηγητών πανηγυρίζουν για την επιτυχία και του φετινού τους bazaar

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα