Αποτρίχωση laser: Ακόμα και να το δοκιμάσετε; Φθηνές συνεδρίες, άμεσο ραντεβού

Ξυράφι, άγριες τρίχες μετά από λίγες ώρες, ερεθισμοί από κερί, τρίχες που γυρίζουν και αφήνουν σημάδια… Θέλετε κι άλλα για να αποφασίσετε να απαλλαγείτε μια και καλή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα; Η αποτρίχωση laser Αλεξανδρίτης είναι το πιο διαδομένο σύστημα laser που εξαφανίζει τρίχες και αφήνει στο παρελθόν τις εμπειρίες που είχατε με το ξυράφι.

Που γίνεται;

Με ένα ραντεβού σε ένα κέντρο αισθητικής ξεκινάτε άμεσα την αποτρίχωση laser με τα σύγχρονα μηχανήματα, σε όποια περιοχή του σώματος επιθυμείτε. Από το πρόσωπο (μουστάκι, πηγούνι) μέχρι χέρια πόδια, κοιλιά, μπινίκι, γλουτοί, μασχάλες, όλες οι περιοχές μπορούν να γίνουν λείες, μέσα σε λίγες συνεδρίες.

Πως γίνεται;

Μέσω μιας δέσμης φωτός (επιλεκτική φωτοθερμόλυση), η οποία περνάει από τα σημεία που έχετε επιλέξει και απορροφάται από τον θύλακα της τρίχας, εξολοθρεύοντάς την. Το μηχάνημα Gentlelase Pro της Candela είναι τελευταίας τεχνολογίας που προστατεύει την επιδερμίδα και παράλληλα είναι ανώδυνο για όλες τις περιοχές.

Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται κάθε 30 μέρες περίπου ανάλογα με το πρόβλημα τριχοφυΐας. Το δέρμα μετά την αποτρίχωση δεν πρέπει να το βλέπει ο ήλιος για λίγες μέρες, αυτό σημαίνει ότι το καλύτερο απ’ όλα είναι να ξεκινήσετε τις συνεδρίες κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Πλεονεκτήματα laser Αλεξανδρίτη

  • Ασφάλεια σε κάθε τύπο δέρματος
  • Καταστρέφει θερμικά τη μελανίνη της τρίχας, χωρίς να επηρεάζει την επιδερμίδα
  • Υπάρχουν ειδικοί μηχανισμοί στο μηχάνημα που κάνουν την αποτρίχωση ανώδυνη

Μπορείτε να ξεκινήσετε αποτρίχωση laser όποια ηλικία κι αν έχετε. Κατάλληλοι υποψήφιοι είναι τόσο οι γυναίκες, όσο και οι άντρες. Άμεσα αποτελέσματα έχουν κυρίως οι ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.

Μπείτε στο FOREVER LASER CLINIC που έχει έδρα στη Νέα Ερυθραία και βρείτε όλες τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν. Κλείστε άμεσα ραντεβού για την πρώτη δοκιμαστική συνεδρία και ενημερωθείτε από τους ειδικούς για τα οικονομικά πακέτα που ισχύουν.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα