Βόμβα Τζανάκη: 350.000 κρούσματα γρίπης εβδομαδιαίως

Διπλή βόμβα πυροδότησε χθες ο καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης, προειδοποιώντας πως τα κρούσματα της γρίπης θα φτάσουν τα 300.000 – 350.000 εβδομαδιαίως και τονίζοντας πως αυτή την περίοδο η εποχική γρίπη είναι πολύ πιο επικίνδυνη από τον κορονοϊό.

Ο κ. Τζανάκης μίλησε χαρακτηριστικά για «τσουνάμι γρίπης» τις επόμενες εβδομάδες, αναφερόμενος στην ανάγκη κατάρτισης «προγράμματος ειδικής πίεσης». Οσον αφορά την κατάσταση που επικρατεί με τον κορονοϊό στη σκιά των αποκαλύψεων για το χάος στην Κίνα, ο καθηγητής Πνευμονολογίας είπε χαρακτηριστικά «αν ήταν να περάσω μία από τις ιώσεις που κυκλοφορούν, στην παρούσα φάση θα προτιμούσα τον κορονοϊό», εξηγώντας ότι πλέον οι ιώσεις και τα περιστατικά γρίπης είναι περισσότερο σοβαρά, καθώς προκαλούν ακόμα και πνευμονίες.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα