Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Υγεία» ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, με τη ζωή του να κρέμεται από μια κλωστή.

Είναι τόσο δύσκολες οι ώρες για τον Κωνσταντίνο και την Αννα Μαρία, που οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην οικογένεια έχουν εντολή να λένε στους ερωτώντες ότι «είναι στενά οικογενειακή υπόθεση» οι όποιες εξελίξεις γύρω από την υγεία του.

Η αδελφή του, τέως βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία, τα παιδιά του και τα εννέα εγγόνια του είναι στο πλευρό του, θυμίζοντας σκηνικό «Games of thrones», στον όγδοο όροφο του νοσοκομείου, όπου μαθαίνουμε ότι νοσηλεύεται.

Ο Κωνσταντίνος υπέστη εγκεφαλικό την περασμένη εβδομάδα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στις 5 Ιανουαρίου το μεσημέρι. Οι γιατροί τον σταθεροποίησαν, αλλά επειδή εδώ και δυο τρία χρόνια η υγεία του είναι πολύ επιβαρυμένη, η κατάσταση είναι ιδιαίτερα σοβαρή. Τα αναπνευστικά του προβλήματα, ένα ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη πριν από λίγους μήνες, ο κορονοϊός από τον οποίο ασθένησε και άλλα προβλήματα τον έχουν φέρει στη δύσκολη θέση να έχει νοσηλευτεί αρκετές φορές μέσα στο ’21 και το ’22. Η δεύτερη νόσησή του από κορονοϊό και γρίπη του έδωσε πολύ γερό χτύπημα.

Ο 83χρονος Κωνσταντίνος, σύμφωνα με τις ελάχιστες, σχεδόν μηδαμινές πληροφορίες που βγαίνουν προς τα έξω, δεν είναι διασωληνωμένος, αλλά η επαφή του με το περιβάλλον είναι πολύ περιορισμένη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα